Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η τρέχουσα χρονική περίοδος που διανύει ο ΠΑΟΚ. Από τη μία υπάρχουν οι υποχρεώσεις της ομάδας για το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της επόμενης σεζόν και από την άλλη υπάρχουν οι επαφές του Ζήση Βρύζα για το μέλλον της ΠΑΕ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει αρχικά να εξασφαλίσει την έξοδο στα προκριματικά του Champions League και, αν δεν τα καταφέρει, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για μία θέση που θα τον βγάζει αργότερα στους προκριματικούς αγώνες του Europa League.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων (μαζί με τον Θανάση Κατσάρη) καλούνται να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας, ίσως και για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκινήσουν τα ραντεβού με τον γενικό διευθυντή των επιχειρήσεων του Σαββίδη, ο οποίος βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη συμπρωτεύουσα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκουροβανίδης μίλησε στη «SportDay» για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον ομογενή επιχειρηματία. «Πράγματι ήρθε ο οικονομικός υπεύθυνος. Μαζί θα κάνουμε τις συζητήσεις και αν χρειαστεί θα επιστρέψει και ο κ. Σαββίδης», ανέφερε αρχικά ο νομικός εκπρόσωπος του επιχειρηματία και συνέχισε: «Εύχομαι να σημειωθεί γρήγορη πρόοδος στις επαφές, αλλά καλύτερα να μιλάμε για όσα γίνονται».

Παρόλα αυτά, πρόθεση της διοίκησης είναι να χαμηλώσει τους τόνους και να επικεντρωθούν όλοι στους αγώνες των πλέι οφ που είναι το σημαντικότερο πράγμα αυτή τη στιγμή.

Πηγή: sport-fm.gr