Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι αυτό που υπάρχει στην επικαιρότητα του Ατρόμητου. Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης, αλλά και για το «μέγεθος» της ομάδας του Κωστένογλου. Παράλληλα η προετοιμασία των «κυανόλευκων» ολοκληρώθηκε και οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Καταρχήν χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο.

Γυρίσαμε από ένα τριήμερο ρεπό πιστεύοντας ότι αυτό θα μας κάνει πολύ καλό απ’ όλες τις πλευρές για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται και κατ’ επέκταση τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει μπροστά μας.

Έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αύριο με αντίπαλο την ΑΕΚ στο οποίο πρέπει να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί, πειθαρχημένοι και με υψηλό επίπεδο απόδοσης ώστε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ομάδες όπως η ΑΕΚ που αντιπροσωπεύουν μια τέτοια ιστορία κι ένα τέτοιο λαό, άσχετα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή, παραμένουν μεγάλες και δυνατές.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη αυτές τις μεγάλες ομάδες αλλά τις έχει ανάγκη όταν αποπνέουν υγεία».

Η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της και αμέσως μετά οι δεκαοκτώ παίκτες που έχουν επιλεγεί από χθες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Πηγή: sport-fm.gr