Μετά από μια σταθερή σχέση διάρκειας 20 ετών με την Adidas, η Μίλαν θα αλλάξει την εταιρία ένδυσης με την οποία συνεργάζεται, καθώς η Puma είναι αυτή που παίρνει πλέον τη σκυτάλη. Μάλιστα, από τους «ροσονέρι» δεν έγιναν γνωστά τα νούμερα της συμφωνίας, καθώς δεν αναφέρθηκαν ούτε ο χρόνος ούτε το ποσό που θα δοθεί στον σύλλογο της Λομβαρδίας.

«Η PUMA και η Μίλαν ανακοινώνουν σήμερα μια επίσημη μακροχρόνια σύμπραξη, που ενώνει δύο από τα πιο παθιασμένα, εικονικά και φιλόδοξα brand names στην ποδοσφαιρική βιομηχανία. Από την 1η Ιουλίου 2018, η PUMA θα γίνει ο επίσημος συνεργάτης μας, παγκόσμιος τεχνικός προμηθευτής και επίσημος εταίρος αδειοδότησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Φασόνε, τόνισε για αυτήν την εξέλιξη: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανακοινώνω τη συνεργασία μας με την PUMA, στην οποία δεσμευόμαστε από την αμοιβαία εκτίμηση και από το κοινό πάθος μας για αθλητικές και ποδοσφαιρικές αξίες. Θα προχωρήσουμε μαζί στις επόμενες ποδοσφαιρικές εποχές, στον κοινό στρατηγικό μας δρόμο, προσπαθώντας να φτάσουμε σε νέα και εξαιρετικά γκολ εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

ucz0hal1