Ενθουσιασμένος με την ανάκαμψη του Φερνάντο Τόρες παρουσιάστηκε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ο οποίος δήλωσε πως η καλή κατάσταση του Ισπανού φορ έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην Τσέλσι.

Μετά την επικράτηση των «μπλε» επί της Άστον Βίλα (4-2) ο Σέρβος έπλεξε το εγκώμιο του Τόρες με το γκολ του οποίου οι Λονδρέζοι σφράγισαν τη νίκη.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για εκείνον. Ο Φερνάντο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει το ίδιο καλά σε όλες τις θέσεις του γηπέδου. Κάνει τα πάντα για την ομάδα και πιστεύω πως άξιζε το γκολ. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ο οποίος έχει νιώσει πολύ μεγάλη πίεση τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό είναι σημαντικό εμείς να τον στηρίζουμε», τόνισε ο αμυντικός των Λονδρέζων και συμπλήρωσε:

«Εμείς ξέρουμε το πόσο καλός είναι. Το βλέπουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Ξέρουμε πόσα μας δίνει σε κάθε παιχνίδι ακόμα και αν μένει χωρίς γκολ. Ο Τόρες δεν παίζει για τον εαυτό του αλλά για όλη την ομάδα».

Η προσοχή των «μπλε» είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Τετάρτης, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Μπενφίκα για τη ρεβάνς στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

«Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Στην πραγματικότητα ό,τι κι αν πούμε πριν τον αγώνα δεν είναι έχει καμία σημασία. Αυτό που μετράει είναι το ίδιο το παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό», είπε ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε:

«Το ματς της Τετάρτης είναι για μας υψίστης σημασίας. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να προκριθούμε στα ημιτελικά, έχοντας ήδη κερδίσει τον αγώνα στη Λισαβόνα Βέβαια τίποτα δεν έχει κριθεί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί και έτοιμοι ώστε να κάνουμε ότι χρειάζεται για τη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr