Καθόλου ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από την σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τον Ματίας Μπιάρσμιρ να εγκαταλείπει την προπόνηση και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο περίπου εβδομάδες. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως Σαριέγκι και Κατσουράνης είναι τιμωρημένοι για το ματς με τον Άρη, τότε οι «πράσινοι» πονάνε στο κέντρο της άμυνας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεμένει με δύο επιλογές για να καλύψει το κενό. Κι αυτές είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Σεντρίκ Καντέ. Ο Μπιάρσμιρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό τετρακέφαλο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Το ιατρικό επιτελείο αποφάνθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να απουσιάσει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων για περίπου 2 εβδομάδες.

Όμως, η «γκαντεμιά» δεν χτύπησε μόνο τον Σουηδό αμυντικό αλλά και τους Χάρη Μαυρία και Γιώργο Ιωάννιδη. Ο πρώτος υπέστη ελαφριά κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και ο δεύτερος θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει στα «πιτς» για 3 εβδομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr