Ενοχλημένος από τον τρόπο που κάποιοι προσπάθησαν να προβάλουν την πρόθεσή του να δώσει πριμ για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ο Δημήτρης Στεφάνου με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Πήγα να κάνω κάτι σαν αγνός και παθιασμένος ΑΕΚτζης. Δεν μου αρέσει η δημοσιότητά. Δεν ήθελα να με μπλέξουν και να με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για να πάρω την ομάδα», ανέφερε εξηγώντας τους λόγους που επιθυμούσε να μείνει κρυφό το όνομά του.

Μάλιστα, έχρισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως τον μόνο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας προσπάθειας να βγει η ΑΕΚ από το οικονομικό τέλμα που βρίσκεται, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι θα ήθελε να βοηθήσει.

«Θα μπορούσα να είμαι δίπλα του όσο γίνεται για να βοηθήσω. Την στιγμή αυτή όμως η ναυτιλία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Το να βάλω ένα ποσό για να μην είναι έτσι οι παίκτες μας, θα μπορούσα. Αλλά να βάλω τόσα χρήματα για να πάρω την ομάδα δεν μπορώ να το κάνω», πρόσθεσε.

-Για την πρόταση που έκανε…

«Είναι απλά τα πράγματα. Είμαι ένας ένθερμος ΑΕΚτζης με τρία παιδιά που χαίρονται που και που. Έχω ένα πάθος για την ΑΕΚ και με έχουν συγκινήσει οι εξελίξεις στην ομάδα, που μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να βοηθήσει. Δεν αξίζει να είναι η ΑΕΚ εδώ που είναι τώρα. Πριν από λίγες ημέρες μίλησα στο συμβούλιο των Supporters. Τους είπα ότι αντί να δώσω λεφτά στους Supporters, να δώσω στους απλήρωτους καημένους παίκτες μας.

Δεν μου αρέσει η δημοσιότητα. Όλα αυτά που είπαν και έγραψαν δεν ανήκουν στο χαρακτήρα μου. Είμαι ένας αγνός και τίμιος ΑΕΚτζης. Ένας απλός άνθρωπος που έχω μάθει να δουλεύω κι έτσι. Δεν το κρύβω πως εγώ κι ο αδερφός μου είμαστε ΑΕΚ».

-Εάν είχε ή έχει πρόθεση να αναλάβει την ομάδα:

«Στο παρελθόν είχα μιλήσει με κάποιον παράγοντα και του είχα πει ότι εάν πάρεις την ομάδα εγώ θα ήθελα να είμαι από πίσω και να βοηθώ όσο μπορώ. Ήμουν ο πρώτος που βοήθησα με τους Supporters.

Δεν ήθελα να δημοσιεύσω το όνομά μου γιατί δεν ήθελα να έχω τα τηλεφωνήματα τύπου «πάρε την ΑΕΚ». Βλέπουν τα χάλια της ΑΕΚ και δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Δυστυχώς τώρα μπλέξανε κι εμένα.

Ο Μελισσανίδης θα ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας προσπάθειας να βγει η ομάδα από το οικονομικό τέλμα. Έχω εμπιστοσύνη και θα μπορούσα να είμαι δίπλα όσο γίνεται για να βοηθήσω.

Την στιγμή αυτή όμως η ναυτιλία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Το να βάλουμε ένα ποσό για να μην είναι οι παίκτες μας έτσι θα μπορούσα να το κάνω. Το να βάλω όμως τόσα χρήματα για να πάρω την ομάδα δεν θα μπορούσα να το κάνω. Πήγα να κάνω κάτι με αγνότητα και σαν παθιασμένος ΑΕΚτζης».

Πηγή: sport-fm.gr