Διευκρινίσεις για το θέμα που προέκυψε με το πριμ νίκης της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού έδωσε ο αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Ηλίας Μπόβαλης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο Δημήτρης Στεφάνου είναι τρελός ΑΕΚτζής, αλλά δεν θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά», τόνισε. «Προς τιμήν των παικτών η στάση τους», πρόσθεσε. «Περιμένουμε ενημέρωση από το Νίκο Νοτιά. Δύσκολη η κατάσταση για την αδειοδότηση, αλλά αισιοδοξώ», κατέληξε.

Αναλυτικά ο Ηλίας Μπόβαλης μίλησε για:

-το θέμα που προέκυψε με το πριμ: «Σε επίπεδο εντυπώσεων φαντάζεστε τι μπορεί να νόμιζε ο καθένας αν οι παίκτες δέχονταν ένα ανώνυμο πριμ τις παραμονές ενός ντέρμπι. Είπα στον κ. Στεφάνου ότι σε εποχές που έχουμε απλήρωτο τόσο κόσμο για τόσους μήνες, θα ήταν κρίμα να μην χρησιμοποιηθούν αυτά τα λεφτά για να καλυφθεί ένα μέρος των υποχρεώσεων. Αν και δεν θα έλυναν το πρόβλημα της ΑΕΚ, θα ήταν κάτι… Όμως ο ίδιος επιθυμούσε να είναι πριμ νίκης τα χρήματα αυτά. Ο κ. Στεφάνου είναι ένας τρελός-με την καλή έννοια-ΑΕΚτζής. Δεν θέλει να ανακατευτεί με τα διοικητικά, δεν ήθελε να πει το όνομά του και το σεβάστηκα. Μετέφερα την πρότασή του στους αρχηγούς και είπαν ότι δεν το δέχονται. Τι θα κάνει ο ίδιος, αν θα το δώσει ή όχι τελικά το πριμ, είναι δικό του θέμα. Ήθελε να κάνει ένα δώρο στους παίκτες. Λυπάμαι που δεν το δέχτηκαν, αλλά από την άλλη είναι προς τιμήν τους».

-την απειλή αποκλεισμού από την UEFA λόγω χρεών: «Στις 21 Μαρτίου θα πρέπει να έχουμε συγκεντρώσει 2,5 εκατ. ευρώ για την UEFA. Παλεύουμε στην ΑΕΚ κάθε μέρα. Δεν υπάρχει πλάνο εβδομάδας, αλλά πλάνο μέρας. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Περιμένουμε από τον κ. Νοτιά να μας πει αν δίνει, τι δίνει και ως πότε. Δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε πριν να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον κ. Νοτιά. Είμαι ΑΕΚ και βοηθώ αμισθί την ομάδα εδώ κι ένα μήνα. Το κάνω επειδή είμαι αισιόδοξος, αλλιώς δεν θα το έκανα».

-την παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Σε πρώτο βαθμό είμαστε ικανοποιημένοι. Αν λάβουμε υπόψη τον άσχημο καιρό, τα οικονομικά προβλήματα στη χώρα και την απογοήτευση του κόσμου για την κατάσταση στην ομάδα, καλά ήταν. Σίγουρα θα μπορούσαν να έρθουν περισσότεροι, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν που δεν ήρθε υπό αυτές τις συνθήκες. Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η προσέλευση και στους εναπομείναντες αγώνες».

Πηγή: sport-fm.gr