Την πίστη ότι σε μία εβδομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αραούχου Έτο, μιλώντας στην SportDay. Ο Βραζιλιάνος μπακ δήλωσε ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, αφού θέλει να βοηθήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στις υποχρεώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος παίκτης τόνισε: «πιστεύω πως σε μία εβδομάδα θα είμαι έτοιμος. Νιώθω καλά, κάνω μια μεγάλη προσπάθεια και ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο για να βοηθήσω την ομάδα μου στις δύσκολες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δείχνει και εκείνος πως ξεπερνάει το πρόβλημα στους κοιλιακούς, το οποίο τον κράτησε εκτός αποστολής από τους αγώνες με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης. «Πάω καλύτερα και πιστεύω ότι την Τετάρτη θα μπω στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Θέλω να επιστρέψω στους αγώνες», δήλωσε ο Πολωνός μπακ στη SportDay.

Όσον αφορά την κατάσταση του Βλάνταν Ίβιτς, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα 100% τη θλάση που είχε υποστεί και όταν κάποια στιγμή προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό αισθάνθηκε ενοχλήσεις και σταμάτησε. Ερωτηθείς πότε βλέπει πως θα επιστρέψει στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι, απάντησε: «Ακόμη δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια».

Τέλος ο Γιώργος Κατσικάς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, αν και αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις. Ο νεαρός αμυντικός ελπίζει ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος στόπερ δείχνει διψασμένος για μπάλα και θέλει να αγωνιστεί ξανά δίπλα στον Στέλιο Μαλεζά.

Πηγή: sport-fm.gr