Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στην προπόνηση, της Παρασκευής (10/2), του Ολυμπιακού. Ο «Ντούντα» είδε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να βγάζει κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα, ωστόσο ο Πέρο Άντιτς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, με τις πιθανότητες συμμετοχής του στο κυριακάτικο (12/2) ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι μοιρασμένες.

Αγώνας… δρόμου γίνεται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή του Πέρο Άντιτς στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Σκοπιανός φόργουορντ δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή (10/2), καθώς πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Ενδεχομένως να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά δεν θα είναι στο επιθυμητό στάδιο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αντίθετα, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στην προπόνηση, βγάζοντας ολόκληρο το πρόγραμμα, ωστόσο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή για το αν θα αγωνιστεί στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Πηγή: sportfm.gr