Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε και επίσημα σε απολογία για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Λεβαδειακό και το κατηγορητήριο το οποίο έχει συνταχθεί και έχουν στα χέρια τους στο «τριφύλλι» είναι αρκετά βαρύ.

Αυτό οφείλεται στην έκθεση της αστυνομίας η οποία σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ομάδας έχει πάρα πολλές ανακρίβειες.

Οι οποίες έχουν να κάνουν με την περιγραφή των γεγονότων που οδήγησαν στην ένταση που υπήρξε στις εξέδρες και εν συνεχεία στην δίλεπτη διακοπή του αγώνα, λόγω της χρήσης χημικών από πλευράς της αστυνομίας.

Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν πως έχουν συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδείξουν τις ανακρίβειες που γράφει η έκθεση της αστυνομίας, αφού η ένταση προκλήθηκε από την βία ενός αστυνομικού που επιτέθηκε χωρίς λόγο σε οπαδό του Παναθηναϊκού. Και όσα έγιναν μέσα στο γήπεδο, από την στιγμή που άλλος το προκάλεσε(αστυνομία), δεν μπορούν να επιφέρουν την τιμωρία της έδρας, που είναι και αυτό που… καίει τους «πράσινους» ενόψει των ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ομως ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος και υπάρχουν μεγάλοι φόβοι για την τιμωρία. Αυτό που καταδικάζουν από την ΠΑΕ, είναι αυτά που έγιναν στην πόλη της Βοιωτίας. Αλλά ακόμη κι εκεί, αφενός η… κόντρα αστυνομίας και οπαδών του “τριφυλλιού” είναι μεγάλη, αφετέρου οι ζημιές δεν έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αλλά στην πόλη της Λιβαδειάς και η ΠΑΕ, δεν είναι αρμόδια για την τήρηση της τάξης εκεί…

Πηγή: sport-fm.gr