Επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο Τάκης Λεμονής θα παρατάξει τον Ολυμπιακό χωρίς κλασικό σέντερ φορ στο αποψινό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα (21:45, CosmoteSport 2). Και πράγματι, ο 57χρονος τεχνικός προτίμησε τον Κώστα Φορτούνη για την κορυφή της επίθεσης.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο προπονητής των πειραιωτών αποφάσισε να ξεκινήσει με τον Προτό κάτω από τα δοκάρια, με τον Ομάρ δεξί μπακ και τον Κούτρη αριστερό και δίδυμο στόπερ τους Ένγκελς και Μποτία.

Στα χαφ (τριάδα στο 4-5-1) θα βρίσκονται οι Οφόε, Ταχτσίδης και Ρομαό, με τον Καρσελά στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Φιγκέιρας σε ρόλο δεξιού εξτρέμ.

doihfih

Την αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Προτό, Ομάρ, Κούτρης, Μποτία, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε, Καρσελά, Φιγκέιρας και Φορτούνης.

Οι έντεκα που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Μασεράνο, Ουμτιτί, Ζόρντι Άλμπα, Σεμέδο, Μπουσκέτς, Παουλίνιο, Ντένις Σουάρες, Μέσι και Λουίς Σουάρες.