Η Μίλαν κινείται πιο ζωηρά από όλες τις ιταλικές ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας προχωρήσει μέχρι στιγμής σε τρεις μεταγραφές: του Μουσάκιο, του Κέσι και του Ρικάρντο Ροντρίγκες. Επίσης, τσεκάρει τις περιπτώσεις των Μπίλια (Λάτσιο) και Κόντι (Αταλάντα). Ο σχεδιασμός, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, πηγαίνει αρκετά καλά…

Όμως, αυτός ίσως διαταραχθεί σε έναν βαθμό, λόγω της ενδεχόμενης απώλειας του Σούσο. Πώς θα γίνει αυτό; Η Νάπολι έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 23χρονο Ισπανό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα άκρα και στο κέντρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Άλλωστε, στους «παρτενοπέι» έχουν μια… αγάπη στους Ισπανούς, όπως αποδεικνύει το ρόστερ τους τα τελευταία χρόνια.

O Σούσο ήταν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της Μίλαν την προηγούμενη σεζόν, μετρώντας με τη ροσονέρα φανέλα 7 γκολ και 9 ασίστ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κοστολογείται γύρω στα 20 εκατ. ευρώ και ο Εουρέλιο ντε Λαουρέντις θέλει να τον κάνει «δώρο» στον Μαουρίτσιο Σάρι, για το γεγονός ότι εκείνος οδήγησε για ακόμη μια χρονιά τη Νάπολι στο Champions League (έστω και στα προκριματικά).