Ικανοποιημένος από τους παίκτες του Ολυμπιακού και τη νίκη επί την Κάχα Λαμποράλ, εμφανίστηκε μετά το τέλος του μεταξύ τους παιχνιδιού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ωστόσο ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν μπορούσε να μη σταθεί στα τελευταία 12 δευτερόλεπτα του ματς, όπου η ομάδα του δέχθηκε πέντε γρήγορούς πόντους και είδε τη διαφορά να μειώνεται στους δύο.

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ καλό, είχε ρυθμό, ευστοχία και πάρα πολλά τρίποντα και για τις δύο ομάδες. Δίκαια κερδίσαμε. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Δεχτήκαμε 26 πόντους και κάναμε 2 φάουλ. Ο Παπαδόπουλος έπαιξε ένα καλό παιχνίδι μετά τον τραυματισμό, αλλά είχαμε άγχος», είπε ο «Ντούντα» και πρόσθεσε:

«Η Κάχα Λαμποράλ ετοίμασε το παιχνίδι της με χαμηλότερο σχήμα, με τρίποντα και το πέτυχε στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια ελέγξαμε το παιχνίδι. Είπα να μην πάρω τάιμ άουτ για να μην προσβάλουμε τους αντίπαλους προπονητές και φτάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα να κερδίσουμε με 2 πόντους. Ό,τι είχα να πω στους παίκτες μου, τα είπα στα αποδυτήρια και ο στόχος μας είναι ο ίδιος. Να μπούμε στους 16 και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Ήμασταν καλοί σήμερα αλλά κάναμε τρομερά λάθη στα τελευταία 12’’».

Όσον αφορά στον έλεγχο των ριμπάουντ; «Στα ριμπάουντ είχαμε σήμερα τον Παπανικολάου, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος από τον Σαν Εμετέριο. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Δεν ακολουθήσαμε ο ένας τον άλλον στο θέμα της τακτικής όμως. Αυτοί έπαιξαν μακριά από το καλάθι. Κερδίσαμε τη μάχη. Κάθε άμυνα, κάθε επίθεση έχει τη δικιά του σημασία».

Πηγή: sport-fm.gr