Ο διακαής πόθος του Γιώργου Χριστοβασίλη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ είναι γνωστός. Ο πρόεδρος των Γιαννιωτών έχει έρθει σε επαφή με τον Τάκη Λεμονή, τα έχει βρει σε όλα μαζί του στο οικονομικό κομμάτι αλλά απομένουν ακόμα κάποια θέματα τα οποία όσο το συντομότερο λυθούν τόσο γρηγορότερα θα ανακοινωθεί η συνεργασία τους.

Το κυριότερο είναι να τα «βρουν» με τον Στεφάν Ντεμόλ στο ύψος της αποζημίωσης. Ο Βέλγος τεχνικός δεν σκοπεύει να χαρίσει ούτε ευρώ στον ΠΑΣ αλλά… σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο Ντεμόλ.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει η «Sportday», ο Τάκης Λεμονής δεν θέλει να βλέπει ένα συγκεκριμένο άτομο που υπάρχει στην ομάδα αυτή την στιγμή. Από την στιγμή που θα αναλάβει, αυτό το άτομο θα πρέπει φύγει από την ομάδα αν ο Χριστοβασίλης θέλει να δει τον Λεμονή στον πάγκο του ΠΑΣ. Επίσης, είναι γνωστός πως ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλει να υπάρχουν ενδιάμεσοι μεταξύ εκείνου και του προέδρου. Επιθυμία του είναι να μιλά απευθείας με τον πρόεδρο. Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι να αναλάβει την ομάδα πλήρως. Τι εννοούμε; Να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε ότι αφορά θέματα μεταγραφών και αποδεσμεύσεων.

Εφόσον ο πρόεδρος του ΠΑΣ εξασφαλίσει τα παραπάνω στον Τάκη Λεμονή τότε οι συζητήσεις θα καταλήξουν σε «γάμο».

Πηγή: sport-fm.gr