Διαβάστε στα «Παρασκήνια» ποιοί τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού, αν αγωνιστούν στο ντέρμπι θα τραβήξουν τα βλέμματα. Γιατί έχουν αυξημένες πιθανότητες να σκοράρουν.

Φανταστείτε ένα υποθετικό σχήμα με κορυφή τον Τζεμπούρ, πίσω του τον Μιραλάς, και στις πτέρυγες τους Αμπντούν και Μόνχε. Αν και είναι απίθανο να κατέβει έτσι ο Ολυμπιακός, θα είχε αρκετό ενδιαφέρον. Για ποιόν λόγο; Και οι τέσσερις πέρυσι είχαν σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Εξαίρεση με Ερνέστο

Συνέντευξη έδωσε ο αθλητικός διευθυντής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χοσέ Μαρί Αμορόρτου, ο οποίος εξήγησε τι έγινε το καλοκαίρι στο θέμα του προπονητή. Είπε λοιπόν: «Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν ο μόνος προπονητής που μιλήσαμε, από τη στιγμή που ηγήθηκε του συλλόγου ο Χοσέ Ορούτια». To ρεπορτάζ προσέθετε ότι «αν και έγινε μία εξαίρεση», με τη δήλωση του Αμορόρτου να καταλήγει ως εξής: «Ο Βαλβέρδε ήταν δεσμευμένος με τον Ολυμπιακό».

Σάουλ.

Νο pay, no play

Ο Μακούν σηκώθηκε κι έφυγε από την εθνική Καμερούν με αποτέλεσμα να βρεθεί από χθες το απόγευμα στου Ρέντη. Ο λόγος; Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του δεν έδωσε στους διεθνείς τα λεφτά από τα φιλικά του τουρνουά που συμμετείχε η ομάδα (L.G. Cup) με αποτέλεσμα να… την κάνει. Το ίδιο έπραξε και ο Ετό!

Σάουλ.

Κόσμος στο τζάκι

Ποια ήταν η πρώτη δουλειά που έκαναν οι διεθνείς καταφτάνοντας στο ξενοδοχείο στην Αυστρία; Οι περισσότεροι πήγαν και βρήκαν ζεστασιά στο τζάκι που υπήρχε στο (παραδοσιακά διακοσμημένο) φουαγιέ. Κάθισαν πρώτα εκεί και μετά ανέβηκαν στα δωμάτιά τους.

Δ.Ε.

Πηγή: sday.gr