Νίκη επί του Ολυμπιακού ζήτησε μέσω επίσημου μηνύματος ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ. Συγχρόνως, απαίτησε από την ελληνική Κυβέρνηση να τηρήσει τη δέσμευση της και να αλλάξει την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία, προκειμένου να γίνει άμεσα ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ.

Αναλυτικά, μεταφρασμένο το μήνυμά του Σαουδάραβα:

«Η πρόσφατη θρησκευτική μας περίοδος και άλλες υποχρεώσεις, δεν μας άφησαν να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της υπογραφής του MoU και τις δύο σπουδαίες νίκες της ομάδας μας, επί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Επίσης, η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δεν μας επέτρεψε να πανηγυρίσουμε, αλλά αναμένουμε πλέον από τη νέα Κυβέρνηση να μας δώσει μία λύση.

Με αυτό το σεβασμό, επίσης περιμένουμε από τη νέα Κυβέρνηση να τηρήσει την υπόσχεση που ήδη έχει δώσει και να αλλάξει τον ισχύον νόμο, ώστε να μας επιτρέψει να συμμετέχουμε απ’ ευθείας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έτσι, αφού οι συνεργάτες μας ολοκληρώσουν τον τρέχον έλεγχο (οικονομικό και νομικό) στα στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η πλευρά μας είναι έτοιμη να εκπληρώσει κάθε υποχρέωση της που πηγάζει από το MoU, περιμένοντας και τη θετική απάντηση της ελληνικής Κυβέρνησης στο αίτημα μας.

Τέλος, αφού συγχαρούμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας, εύχομαι και ζητάω άλλη μία μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στις 19 Νοεμβρίου. Η επιβράβευση για αυτή, θα ανακοινωθεί μόλις βρεθώ στην Ελλάδα, σύντομα, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Η αυτού εξοχότης

Πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ».

Πηγή: sportfm.gr