Στην προσπάθεια των παικτών του επικεντρώθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου. Ο Εργοτέλης την ένατη αγωνιστική, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0), ωστόσο ο Καβαλιώτης τεχνικός επισήμανε πως ήθελαν πολύ τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά δεν έφτασε για να νικήσουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους.

Εμείς κυριαρχήσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά το 70΄ επήλθε κούραση σε ορισμένους παίκτες και εκεί δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Αυτό τώρα είναι παρελθόν. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε. Είχαμε κάνει συζήτηση όλη την εβδομάδα με τους παίκτες, σε ποια κατάσταση θα βρισκόμασταν αν παίρναμε τη νίκη.

Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι, ελπίζοντας ότι θα έχουμε περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας. Έγινε προσπάθεια από όλους. Δημιουργήσαμε τις προσπάθειες και τις προϋποθέσεις για το γκολ, αλλά δεν μπήκε.

Το τακτικό μας κομμάτι ήταν καταπληκτικό. Μόνο μία ευκαιρία έκανε ο Παναιτωλικός. Το κάτι παραπάνω για το γκολ, δεν είναι μόνο θέμα τακτικής».

Για τις αδυναμίες του Εργοτέλη:
«Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή κεντρώους για να ξεκουράσουν τους Τζούνιορ, Ολίσε και Μπέτο, σε άλλες θέσεις υπάρχουν νεότεροι παίκτες για να το κάνουν αυτό. Όλοι μπορούν να προσφέρουν και γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Προσπαθούμε να επιλέξουμε την καλύτερη 11άδα και 18άδα και μέσα από αυτή την διαδικασία προσπαθούμε να προωθήσουμε νέα παιδιά».

Για την απουσία του Ρομάνο:

«Δεν χρειάζεται να αναφέρω εγώ πόσο μεγάλο πλήγμα είναι η απουσία του Ρομάνο.
Είναι τεράστιο πλήγμα. Σε πέντε μέρες πρέπει να αναπροσαρμόσουμε καινούργια πράγματα. Οι άλλοι παίκτες θα επανέλθουν, δεν έχουν τόσο σοβαρούς τραυματισμούς».

Για τον Καβουσάκη:
«Για τον αγώνα με την Κέρκυρα, έχουμε ακόμα 15 ημέρες. Μετράει ότι μπήκε ένα δικό μας παιδί από την ακαδημία. Είναι ένα παιδί που διεκδικεί επί «ίσοις όροις» τη θέση».

Πηγή: sport-fm.gr