Στην έλλειψη εμπειρίας απέδωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπιλμπάο στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Ο «Ντούντα» τόνισε πως οι παίκτες του έδειξαν θέληση και ενέργεια, ωστόσο η ισπανική ομάδα άξιζε τη νίκη, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε πιο εύκολα το δρόμο προς το καλάθι.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Το πρώτο δύσκολο για την ομάδα μου που έχει πολλούς νέους παίκτες. Η Μπιλμπάο ήταν καλύτερη ομάδα σήμερα και σίγουρα άξιζε τη νίκη. Εμείς παίξαμε με θέληση και ενέργεια, κυρίως στο πρώτο μισό, αλλά είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε εμπειρία. Αυτό φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο που δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Για μας ήταν σίγουρα δύσκολο, ό,τι πριν το παιχνίδι δεν ξέραμε αν θα έχουμε τον Άντιτς και τον Κέσελ. Ελπίζω ότι κι αυτοί όπως και οι Πελεκάνος, Λούκας θα είναι πολύ σύντομα σε θέση να παίξουν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμάσουμε τώρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να συγχαρώ την Μπιλμπάο και τον κόουτς Κατσικάρη για την περσινή σπουδαία χρονιά», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Κάιλ Χάινς είπε: «Είμαστε νέα ομάδα και το ξέραμε από την προετοιμασία. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Κάναμε πολλά λάθη, βασικά λάθη και δεν είναι δικαιολογία το γεγονός ότι δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και σίγουρα δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι μ’ αυτή την εμφάνιση. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το παιχνίδι και δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη. Αυτό είναι το κλειδί για μας. Θα κάνουμε πολλά λάθη στη διάρκεια της σεζόν, αλλά θα πρέπει να μαθαίνουμε απ’ αυτά».

Πηγή: sport-fm.gr