Νοκ άουτ από την αποψινή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπιλμπάο στη χώρα των Βάσκων τέθηκε ο Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ είχε γυρίσει το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού σε μία φάση της χθεσινής προπόνησης. Το πρωί της Παρασκευής δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι.

Ο 29χρονος άσος υποβλήθηκε σε ακτινογραφία που έδειξε πως απέφυγε μεν κάταγμα ή ράγισμα, αλλά έχει υποστεί εξάρθρωση και πέραν του αποψινού αγώνα θα χάσει πιθανότατα και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τη Δευτέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο (άδειο λόγω τιμωρίας) κλειστό της Πυλαίας.

Πλέον οι απόντες για τον Ολυμπιακό ανέρχονται σε τέσσερις, καθώς στην Αθήνα είχαν μείνει οι Μιχάλης Πελεκάνος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ενώ ο Κεϊλίν Λούκας που ακολούθησε την αποστολή στην Ισπανία δεν είναι ακόμη έτοιμος. Έτσι η δωδεκάδα στο αποψινό ματς θα είναι η ακόλουθη: Χάινς, Σπανούλης, Χάουαρντ, Κέσελι, Παπαδόπουλος, Γκετσεβίτσιους, Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Σλούκας και Κατσίβελης.

Πηγή: sportfm.gr