Το νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει γνωστό σήμερα μετά από εννέα ημέρες που έμεινε η ομάδα ακέφαλη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο μόνος που θα παραμείνει από το παλιότερο Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι και ο πρόεδρος, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων ημερών ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε μια σειρά από συναντήσεις, όπως και ο Ζήσης Βρύζας για τη διαμόρφωση του νέου σχήματος. Τελικά, οι πληροφορίες μέχρι και αργά χθες το βράδυ έφερναν τις επτά από τις εννέα θέσεις του ΔΣ να έχουν ήδη βρει κάτοχο.

Οι Ζαγοράκης, Βρύζας, Δ. Σαχπατζίδης, Γ. Σαχπατζίδης, Κωνσταντινίδης, Μηλιωρίδης και ο εκπρόσωπος Α.Σ. πρέπει να θεωρούνται σίγουροι, έστω κι αν στην περίπτωση του Παντελή Κωνσταντινίδη θα πρέπει να γίνει και μια τελική συζήτηση.

Τώρα για τις άλλες δύο θέσεις φέρεται ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης να έχει το «ναι» από άλλα τρία – τέσσερα άτομα, και να καλείται να αποφασίσει για τα δύο άτομα που θα δώσει το χρίσμα.

Πρόθεση του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι να υπάρχουν στην διοικητική ομάδα στελέχη που θα τρέξουν πιο επαγγελματικά τη διοίκηση, στελέχη που θα βοηθήσουν να αποτραπούν λάθη που έγιναν στο παρελθόν.

Βάσει του σκεπτικού αυτού ο Ζαγοράκης φέρεται να έχει αφήσει στην άκρη τις λύσεις τύπου Παρίδη και προσανατολίζεται σε ανθρώπους που θα έχουν ενεργό ρόλο στα οικονομικά του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sportfm.gr