Με ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο παιχνίδια και πρόστιμο 600 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή του ισπανικού πρωταθλήματος ο Ζοσέ Μουρίνιο, για το επεισόδιο που είχε με τον Τίτο Βιλανόβα στον τελικό του Σούπερ Καπ, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Μία αγωνιστική και το ίδιο πρόστιμο στον βοηθό του Γκουαρντιόλα.

Το μεταξύ τους επεισόδιο στο ματς των δύο μισητών αντιπάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου είχε προκαλέσει για μία ακόμα φορά τα σχόλια του Τύπου. Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν αυτός που άρχισε στην ουσία την όλη ιστορία με την στάση του και την κίνηση του να… χτυπήσει – χωρίς να θέλει να κάνει ακριβώς αυτό – το μάτι του βοηθού του Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Βιλανόβα αντέδρασε και ανταπέδωσε την ενέργεια αυτή του Μουρίνιο, όταν εκείνος κατευθυνόταν προς την φυσούνα του γηπέδου. Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας της χώρας μάλλον ρίχνει στα «μαλακά» του δύο εμπλεκόμενους. Ο Μουρίνιο θα απουσιάσει για δύο ματς από τον πάγκο της ομάδας του και θα πληρώσει ένα αστείο για τον ίδιο πρόστιμο (600 ευρώ) ενώ και ο Βιλανόβα δέχθηκε μόλις μία αγωνιστική αποκλεισμό και την ίδια χρηματική ποινή.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: sportfm.gr