Βέβαιος πως ένα γκολ θα αρκέσει στην Κροατία στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Σλάβεν Μπίλιτς εν όψει του αγώνα της Παρασκευής για τα προκριματικά του Euro 2012. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «χρβάτσκα» δεν έδειξε να εκτιμά ιδιαίτερα τις επιθετικές αρετές της ελληνικής ομάδας.

«Δεν είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Όποιος χάσει δεν χάνεται, γιατί θα παραμείνει δεύτερος κι έχει την ευκαιρία να περάσει από τα μπαράζ. Ούτε για μας, αλλά ούτε και για την Ελλάδα θα είναι μια ήττα το τέλος του κόσμου. Όμως εμείς θέλουμε να τελειώνουμε τη δουλειά στην Αθήνα. Στόχος μας είναι η νίκη ή στη χειρότερη περίπτωση η ισοπαλία. Πιστεύω πως ένα γκολ θα είναι αρκετό για να πετύχουμε το στόχο μας, γιατί η Ελλάδα δύσκολα θα πετύχει δύο γκολ σε βάρος μας», τόνισε.

Παράλληλα σχολίασε τον ορισμό του Χάουαρντ Γουέμπ ως διαιτητή του αγώνα από την UEFA. «Είναι καλό που διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χάουαρντ Γουέμπ. Ίσως πρόκειται για τον καλύτερο διαιτητή του κόσμου. Είμαι σίγουρος πως δεν θα επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα».

Για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Ντάριο Σρνα, είπε: «Ο Τσόρλουκα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά έχω και μία άλλη σκέψη. Έχουμε λίγες ακόμη μέρες για να αποφασίσουμε. Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Άλλωστε κι εμείς ξέρουμε καλά την Ελλάδα, αλλά κι εκείνοι εμάς».

Πηγή: sport-fm.gr