Ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είχε φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Λονδίνο, σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν άξιζαν την ήττα από την Άρσεναλ (2-1) και πως τώρα η νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ είναι μονόδρομος.

«Κάναμε αρκετά λάθη, ενώ τα δεχθήκαμε τα δύο γκολ γιατί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Δυστυχώς, όμως, στο Champions League τα λάθη πληρώνονται. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το κυνηγήσαμε, το προσπαθήσαμε, αλλά ήμασταν άτυχοι. Ήταν μία ήττα που δεν την αξίζαμε, όπου τουλάχιστον θα έπρεπε να είχαμε πάρει την ισοπαλία», ανέφερε για την ήττα ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα βαθμό ύστερα από δύο αγωνιστικές, ο Αργεντινός είπε: «Τώρα χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τους βαθμούς, μετά και το αποτέλεσμα της Μαρσέιγ (σ.σ. 3-0 την Ντόρτμουντ). Για το λόγο αυτό θέλουμε μόνο τη νίκη στον επόμενο αγώνα του Champions League, αλλά το μυαλό μας τώρα είναι στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Πηγή: sport-fm.gr