Αισθητά πιο ποιοτικός αναμένεται ο Άρης με τις επικείμενες ανακοινώσεις των αποκτήσεων του Γιακούποβιτς, του Σανκαρέ, του Ακόστα, του Ούμπιντες και όταν είναι απόλυτα έτοιμος ο Βράνιες. Οι «κίτρινοι» περιμένουν την ανακοίνωση της ΕΠΟ για την επέκταση της μεταγραφικής περιόδου για τους παίκτες της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου που θα μείνουν ελεύθεροι.

Όταν συμβεί αυτό οι τέσσερις ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» θα ενταχθούν στο ρόστερ των Θεσσαλονικέων, δίνοντας περισσότερες – και σαφώς καλύτερες – επιλογές στον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος προσανατολίζεται να χρησιμοποιεί το σύστημα 4-1-4-1 για να μπορέσει να «χωρέσει» περισσότερους χαφ στην ενδεκάδα της ομάδας.

Σε κάθε ματς, ο 52χρονος προπονητής θα καλείται να επιλέξει τρεις χαφ από τους συνολικά δέκα που θα υπάρχουν στο ρόστερ. Πρόκειται για τους: Φατί, Πρίττας, Παπαστεριανός, Κατίδης, Ουμπίντες, Ακόστα, Πορτίγια, Καπετάνος, Τόχα και Βράνιες. Σε συνδυασμό με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς (Καστίγιο, Σολτάνι, Γιαννιώτα και Νέτο) ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα προσπαθήσει να βρει μια ισορροπία στη μεσαία γραμμή, δηλαδή σε άμυνα και επίθεση.

Όσον αφορά την κατάσταση του Βράνιες, σε περίπου 30 μέρες θα είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Άρη και να δώσει λύσει στο πρόβλημα των στημένων φάσεων.

Πηγή: sport-fm.gr