Πλήρη άγνοια δηλώνουν οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τον πληρεξούσιο δικηγόρο που διατείνεται πως έχει ορίσει ο Βλάσης Τσάκας και ο οποίος, ισχυρίζεται πως θα πετάξει για την Σαουδική Αραβία για να συναντήσει τον πρίγκιπα, που ενδιαφέρεται για την αγορά του Παναθηναϊκού.

Μέχρι το απόγευμα το αργότερο θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αλλά όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για… φούσκα.

Σκέψεις για «άσσο»

Για τερματοφύλακα ενδεχομένως να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Κοτσόλη αλλά και την ψυχολογική κατάσταση του Καρνέζη. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ψηλά στη σχετική λίστα τους Έλντιν Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου και του 19χρονου Κώστα Καλδέλη της Καβάλας, που παίζει και στην Εθνική Νέων.

Ο Παναθηναϊκος θα περιμένει να ακούσει απο την ΕΠΟ την παράταση που θα πάρουν οι παίκτες των δύο ομάδων που υποβιβάστηκαν και στην συνέχεια θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει. Καταρχάς, μία συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και η άποψη του τελευταίου, η οποία θα παίξει και τον μεγαλύτερο ρόλο, αφού έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως το… αφεντικό των μεταγραφών είναι ο Πορτογάλος προπονητής.

Με προβλήματα η προπόνηση

Χωρίς τον Ρούντολφ έγινε η προπόνηση της Τετάρτης ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Και δεν ήταν ο μόνος που έλειπε. Αφού οι Καπίνος και Λαγός είχαν ίωση, ενώ οι Καραγκούνης, Κοτσόλης και Σεϊταρίδης έκανα ατομικό πρόγραμμα. Ο Νίνης φυσικά είναι εκτός λόγω του σοβαρού τραυματισμού του ενώ ο Χριστοδουλόπουλος έκανε τρέξιμο.

Πηγή: sport-fm.gr