Τυπική διαδικασία είναι η μεταγραφή του Καλίφα Σανκαρέ στον Άρη. Ο 27χρονος αμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει με τους «κίτρινους» και απομένει η τυπική αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σενεγαλέζος άσος έχει καταθέσει προσφυγή για να κερδίσει την ελευθερία του και θα του δοθεί ειδική άδεια για να αλλάξει σύλλογο μετά τις εξελίξεις για το σύλλογο της Μαγνησίας.

Ο Σανκαρέ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και κάποιες πηγές θέλουν να είχε ανεπίσημη επαφή με διοικούντες τον Άρη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται μία ανάσα και από τον Χαβιέρ Ούμπιντες, που επίσης περιμένει το πράσινο φως από τα αρμόδια όργανα για να μετακομίσει οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη.

Απομένει, ουσιαστικά, η απόφαση του διοικητικού εφετείου μετά την έφεση που κατέθεσε η ΓΓΑ για την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και η άδεια της ΕΠΟ στους παίκτες των δύο ομάδων να βρουν ομάδα παρατείνοντας κατ’ εξαίρεση για τους ίδιους τη μεταγραφική περίοδο.

Φιλικό στο… φιλικό

Τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά θα αντιμετωπίσει σε φιλικό στις 17:00 ο Άρης. Ο Σάκης Τσιώλης με την ευκαιρία και των δύο συνεχών ρεπό που θα έχει η ομάδα του στο πρωτάθλημα θέλει να διατηρήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν οι Ιάκομπ, Πρίττας και Παπαστεριανός, πιθανώς και ο Βράνιες. Απόντες θα είναι οι Σηφάκης (θα κάνει αποκατάσταση στο γόνατό του στην Αθήνα) και Πορτίγια. Οι «κίτρινοι» συζητούν με τη Λάρισα για να δώσουν φιλικό μαζί της τις επόμενες ημέρες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πηγή: sport-fm.gr