Τον δρόμο της Σαμπντόρια το Σάββατο ακολούθησαν την Κυριακή και οι Αταλάντα και Λέτσε. Οι νεοφώτιστοι στη Serie A Μπεργκαμάσκοι έχασαν με 4-3 στο «Ατλέτι Ατζούρι Ντ΄Ιτάλια» από τη νεοφώτιστη στη δεύτερη κατηγορία Γκούμπιο, στο πλαίσιο του τρίτο γύρου του ιταλικού Κυπέλλου και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού, δείχνοντας πως δεν έχουν συνέλθει ακόμα από την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, λόγω της εμπλοκής τους σε στημένα ματς. Όσον αφορά την ομάδα του Νότου, έχασε με 2-0 στο Βιά Ντελ Μάρε από την Κροτόνε της δεύτερης κατηγορίας και, παράλληλα, την ευκαιρία να προχωρήσουν στη διοργάνωση.

Δύσκολη νίκη της Φιορεντίνα με 2-1 επί της Τσιταντέλα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Στις καθυστερήσεις νίκησε η Μπολόνια με 2-1 την Πάντοβα της δεύτερης κατηγορίας στο «Ρενάτο Ντ’ Αλάρα». Με το ίδιο σκορ επικράτησε η Κατάνια της Μπρέσια στο «Αντζελο Μασιμίνο». Δύσκολη νίκη της Κιέβο με 1-0 επί της Λιβόρνο της Serie B στο «Μπεντεγκόντι». Με το ίδιο σκορ επικράτησε η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία Σιένα επί της Τορίνο στην Τοσκάνη.

Σαρωτικές οι Κάλιαρι και Πάρμα με 5-1 και 4-1 κόντρα στις Αλμπινολέφε και Γκροσέτο αντίστοιχα σε «Σαν Ελία» και «Ενιο Ταρντίνι». Έδειξε τα «δόντια» της η νεοφώτιστη Νοβάρα με το 4-0 κόντρα στην Τριεστίνα στο «Σίλβιο Πιόλα».