Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της μεταγραφής του καλοκαιριού βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τα βρήκε σε όλα με την Ίντερ για τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Σύμφωνα με αγγλική εφημερίδα, η ολοκλήρωση της μετακίνησης θα πραγματοποιηθεί έως το Σαββατοκύριακο.

Η «Daily Mirror» κάνει λόγο για συμφωνία της Ίντερ με τη Γιουνάιτεντ για τον Ολλανδό μέσο και το μόνο που απομένει τώρα είναι να συμφωνήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ώστε να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ωστόσο, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο Σνάιντερ θα πρέπει να δεχθεί σημαντική μείωση στις προσωπικές του απολαβές, για να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων

Η ιταλική ομάδα έδωσε την άδεια στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αφού έκανε δεκτή την πρόταση που έφτασε στα γραφεία της μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τη «Mirror», αυτή ξεπέρασε τα 30 εκατ. λίρες και το τελικό «ναι» ακούστηκε από την Ίντερ αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Μάλιστα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή αναμένεται να βρεθεί στην Αγγλία έως το τέλος της εβδομάδας για να συζητήσει με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για τις απολαβές του πελάτη του.

Δυσκολίες λόγω εφορίας

Ωστόσο, η συμφωνία του Γουέσλεϊ Σνάιντερ με τη Γιουνάιτεντ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού ο Ολλανδός μέσος θα πρέπει να δεχθεί μείωση στις απολαβές του. Ο 27χρονος άσος ζητά 190 χιλ. λίρες την εβδομάδα, ποσό που δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η αγγλική εφημερίδα κάνει λόγο για πρόταση που θα γίνει από τους «κόκκινους διαβόλους» και θα περιλαμβάνει χαμηλότερους μισθούς, αλλά αυξημένα μπόνους που -εφόσον επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας- θα φέρουν τις απολαβές του Σνάιντερ στο ίδιο επίπεδο με τα ποσά που ζητά ο ίδιος.

Πηγή: sport-fm.gr