Το 2015 θα μείνει αξέχαστο στον Τζιμπρίλ Σισέ αφού τα έζησε σχεδόν όλα! Ήταν η χρονιά που εγκατέλειψε την ενεργό δράση προδομένος από τους τραυματισμούς του, κατηγορήθηκε (άδικα όπως αποδείχθηκε) για εμπλοκή  στους εκβιασμούς κατά του Βαλμπουενά, πήρε μέρος στο reality «Dancing with the Stars», ενώ πριν από πέντε μέρες σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του εκτυλίχθηκε η απόλυτη τραγωδία με την επίθεση τζιχαντιστών στο Μπατακλάν!

Κοινό παρονομαστή για τον πρώην σταρ του Παναθηναϊκού αποτελούν οι επισκέψεις του στην Ελλάδα, αλλά και οι συνεχείς αναφορές του στο «τριφύλλι».

«Περιμένω μία καλή εμφάνιση από την λατρεμένη ομάδα μου που θα συνοδευτεί από νίκη επί του Ολυμπιακού. Μπορεί να τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός κάνοντας έτσι τους φίλους της ομάδας χαρούμενους».

Στις 30 Οκτωβρίου 2010 ο Σισέ έγραψε την δική του ραψωδία σε ντέρμπι, καθώς με δύο προσωπικά γκολ οι «πράσινοι» έκαναν την ανατροπή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό (2-1).

«Δεν θα ξεχάσω πριν από πέντε χρόνια τα δύο γκολ που πέτυχα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν μόνο τα γκολ αλλά και το γεγονός πως γυρίσαμε το παιχνίδι και επικρατήσαμε.

Ήταν απίστευτο συναίσθημα, ενώ η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν θαυμάσια. Από τα ντέρμπι που αγωνίστηκα αυτές ήταν οι στιγμές που ξεχωρίζω».

Πηγή: gazzetta.gr