Μετανιωμένος για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το ματς των Πειραιωτών με τη Μπέσα και πριν την έναρξη της αναμέτρησης τόνισε πως «τα τρία χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου. Ελπίζω οι φίλαθλοι της ομάδας να με έχουν συγχωρέσει για τον τρόπο με τον οποίο έφυγα».

Ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ τόνισε πως τα τρία χρόνια που βρέθηκε στον Ολυμπιακό «ήταν από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου» και στη συνέχεια εξήγησε το γιατί βρέθηκε στο «Γ.Καραϊσκάκης». «Ήρθα να δω το παιχνίδι». Ερωτηθείς για το αν στο μέλλον συνεργαστεί με κάποιον τρόπο με τον Ολυμπιακό, ο Βραζιλιάνος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο. «Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τη θα συμβεί στο μέλλον»
.
Όσο για την αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τους «ερυθρολεύκους», ο Ριβάλντο τόνισε πως «περιμένω να με συγχωρέσουν για κάποια πράγματα που συνέβησαν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έζησα με τον Ολυμπιακό τα δυνατότερα συναισθήματα».

Ροναλντίνιο και Μπαπτίστα λέγεται πως βρέθηκαν στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι και ο Ριβάλντο ρωτήθηκε για το αν είχε κάποια επαφή μαζί τους. « Δεν είχα επαφή με κάποιον παίκτη, αλλά όποιος και αν επικοινωνήσει μαζί μου θα του πω τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό».

Ο Ριβάλντο ρωτήθηκε και για την απόκτηση του Ριέρα από τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως πρόκειται για «έναν πολύ καλό παίκτη. Θα έχει μεγάλη πίεση πάνω του γιατί η ομάδα πέρσι δεν πήρε το πρωτάθλημα και θα πρέπει να δείξει πόσο καλός παίκτης είναι».

Πηγή: Sport-fm.gr