Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία στον ισπανικό Τύπο δείχνουν τελικά να έχουν βάση μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει σε καταρχήν επικοινωνία με τη διοίκηση της Άρσεναλ για τον Σεσκ Φάμπρεγας. Οι πληροφορίες που έρχονται τώρα από τα αγγλικά μέσα κάνουν λόγο για μάχη Ρεάλ – Μπαρτσελόνα με τρόπαιο τον Σεσκ.

Η Μπαρτσελόνα που αποτελεί εδώ και χρόνια το αιώνιο φαβορί για την απόκτηση του Ισπανού μέσου δείχνει για άλλη μία φορά ανήμπορη να τα βρει με τους «κανονιέρηδες». Τις προηγούμενες φορές ήταν οι Λονδρέζοι αυτοί που δεν το συζητούσαν, όμως τώρα το θέμα κολλάει στους «μπλαουγκράνα» που δεν είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Αρσέν Βενγκέρ και να προσφέρουν 45 εκ ευρώ.

Έτσι από του πουθενά δείχνει να μπαίνει στο παιχνίδι και η Ρεάλ που συζητά το θέμα πλέον πιο σοβαρά από ποτέ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει σαν τρελός τον 24χρονο αστέρα που θα κάνει ένα ισπανικό κέντρο ποιότητας με τον Τσάμπι Αλόνσο στο πλάι του και θα κοντράρει α λα ισπανικά το δίδυμο των Τσάβι – Ινιέστα στη Βαρκελώνη. Το θέμα όμως είναι αν και ο παίκτης θα επιθυμούσε μία τέτοια μεταγραφή που ουσιαστικά θα τον έκανε αιώνια εχθρό της Μπαρτσελόνα.

Αν πράγματι πάντως τόσο η Άρσεναλ όσο και ο παίκτης δώσουν το πράσινο φως στους «μερένχες» να προχωρήσουν, τότε η διοίκηση των κυπελλούχων Ισπανίας έχει υποσχεθεί στον Πορτογάλο τεχνικό πως θα προχωρήσει σε πρόταση 45 εκ ευρώ, αφού βλέπει τον Φάμπρεγας ως σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr