Προτεραιότητα στα στόπερ δίνουν στην ΑΕΚ, καθώς το κενό που έχει δημιουργηθεί στην άμυνα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στην Ένωση θέλουν να… ξεμπερδεύουν με το συγκεκριμένο ζήτημα και γι’ αυτό επιθυμούν να κλείσουν άμεσα το θέμα της ανανέωσης του Τραϊανού Δέλλα.

Διοίκηση και Χιμένεθ θεωρούν απαραίτητη την παραμονή του «κολοσσού» και τη νέα σεζόν στην ομάδα και θα προσπαθήσουν να κλείσουν οριστικά το θέμα μέχρι τις αρχές της επόμενης βδομάδας (το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Νίκου Λυμπερόπουλου).

Στο προσκήνιο δεν αποκλείεται να επανέλθει και το όνομα του Νταβίδ Ματέος. Ο Ισπανός στόπερ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο (σύντομο) πέρασμά του από την Ένωση και επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να τον… τσεκάρει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Η αίσθηση, αρχικά, ήταν ότι θα παραμείνει στο ρόστερ των «Μαδριλένων», σύμφωνα, όμως, με δημοσίευμα της Marca, θα λάβει μεν μέρος στην προετοιμασία, ωστόσο, αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου.

Οπότε, εφόσον… προκύψει, οι «κιτρινόμαυροι» είναι πιθανό να κινηθούν -και πάλι- για το δανεισμό του παίκτη, ο οποίος, όπως και η ΑΕΚ, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παραμονή του στην Αθήνα και την ομάδα.

Αυτό που, επίσης, σκοπεύει να κάνει η διοίκηση, είναι να «παγώσει» το θέμα του Μανωλά. Η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να κάνει νέα, βελτιωμένη πρόταση στον νεαρό, αφού στις τελευταίες επαφές των δύο πλευρών φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση, αλλά δεν αποκλείεται να πρόκειται και για κίνηση τακτικής…

Πηγή: sport-fm.gr