Η ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό Βόλου σήμανε και τον αποκλεισμό κάθε πιθανότητας που θα μπορούσε να φέρει την ΑΕΚ στην πρώτη θέση των πλέι-οφ, άρα και στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Παρόλα αυτά, τόσο οι υπεύθυνοι της ομάδας στάθηκαν περισσότερο στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών, αναγνωρίζοντας και την καλή εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, μετά τη λήξη του αγώνα, επισκέφθηκε τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια και τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά και γενικότερα στα πλέι-οφ.

Πριν όμως μιλήσει στους παίκτες είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Μανόλο Χιμένεθ. «Ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που το είδαν όλοι. Έπρεπε να νικήσουμε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο δυστυχώς. Θα έπρεπε όμως να έχουμε πάρει τη νίκη», ήταν κάποια από τα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη στον Ισπανό προπονητή.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα είπε λίγα λεπτά αργότερα στους παίκτες. «Μπράβο σε όλους. Πραγματικά το λέω μέσα από την καρδιά μου ότι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτήν την ομάδα και για όλους εσάς στη διάρκεια της διαδικασίας των πλέι-οφ. Και σε αυτό το ματς ήμασταν καλύτεροι και κάναμε είκοσι τελικές προσπάθειες», είπε –στην αρχή- ο Σταύρος Αδαμίδης στους ποδοσφαιριστές και συνέχισε:

«Εμείς αξίζαμε την πρωτιά σε αυτά τα πλέι-οφ. Παίζαμε μόνοι και όλοι τους. Κανείς δεν μας ήθελε στην κορυφή και το ξέρετε. Κι όμως παλέψαμε σε όλα τα ματς και αξίζαμε την πρωτιά. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη την Τετάρτη και να ολοκληρώσουμε αυτή τη διαδικασία όπως την αρχίσαμε κι όπως έχουμε πάει σε όλη τη διάρκεια των πλέι-οφ. Με αξιοπρέπεια και αποδεικνύοντας πως είμαστε οι καλύτεροι», κατέληξε.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Μανόλο Χιμένεθ να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Ο Ισπανός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και συνέχισε: «Όλοι δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό και αξίζατε την πρωτιά. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο αξίζαμε τη νίκη βάσεις της εικόνας του αγώνα. Είμαι υπερήφανος για εσάς και μην ξεχνάτε έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι», κατέληξε…

Πηγή: sport-fm.gr