Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής του στη Σερβία για να φορέσει τη φανέλα της Παρτιζάν ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του, επανέλαβε την πίστη του στην ομάδα.

«Πρώτη φορά ακούω για ενδιαφέρον της Παρτιζάν. Γνωρίζω μόνο πως υπήρχε ενδιαφέρον από το Βελιγράδι. Δεν έχω πρόθεση να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα για ακόμη ένα χρόνο και θα μείνω στη Θεσσαλονίκη. Για μετά δεν ξέρω», ανέφερε αρχικά ο 34χρονος Σέρβος και συνέχισε:

«Βασικά, δεν θέλω να γυρίσω στο σέρβικο πρωτάθλημα. Δεν έχω πρόθεση να επιστρέψω στην ομάδα, όσο και αν την αγαπάω. Για μένα, η σεζόν έχει τελειώσει, λόγω μιας ατυχίας που είχα. Ακολουθώ θεραπεία, αντί να αγωνίζομαι, ωστόσο βρίσκομαι σε διακοπές».

Ξανά στην Τούμπα η Ουντινέζε

Για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν, άνθρωπος της Ουντινέζε βρέθηκε στην Τούμπα στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και είδε αγωνιζόμενο τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Μάλιστα, οι Ιταλοί ήταν ενημερωμένοι για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος, ενώ αρκετές σημειώσεις κράτησε ο σκάουτερ και για τον Κλάους Αθανασιάδη.

Πηγή: sport-fm.gr