Επίσκεψη και… γκάζια στους παίκτες του Παναθηναϊκού από τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος πήγε με άγριες διαθέσεις στην Παιανία.

«Πού θα πάει αυτή η κατάσταση, δεν αντέχεται. Να μην ξανακούσω δικαιολογίες για την διαιτησία ή για την διοίκηση. Να αλλάξετε άμεσα την εικόνα της ομάδας», ήταν μερικά από τα λόγια του προέδρου της διοικούσας επιτροπής, ο οποίος είναι πολύ δυσαρεστημένος μετά και την τελευταία εμφάνιση της ομάδας στο Βόλο.

Η κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού στον Βόλο, οφείλεται, κυρίως, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θεωρεί ο Γόντικας, για αυτό και έκανε τέτοιου τύπου επίσκεψη, στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Αρκετά θυμωμένος ήταν επίσης ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των «πράσινων», λογω δηλώσεων συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που ισχυρίστηκαν πως φταίει η… απούσα διοίκηση, για την εικόνα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Καραγκούνης και Τζόρβας μετά το τέλος του παιχνιδιού στον Βόλο απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, έκαναν δηλώσεις που ζήταγαν την προστασία της ομάδας απο τους μετόχους. Αυτό, εκνεύρισε τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού.

«Που θα πάει αυτό το πράγμα, δεν είναι εικόνα αυτή που έχετε, εκτίθεστε και εκθέτετε κι εμένα που δουλεύω όσο μπορώ για να μην σας λείπει τίποτα. Είμαστε από τις ελάχιστες συνεπείς ομάδες στην Σούπερ Λίγκα. Να μην ξανακούσω δικαιολογίες σαν αυτές που άκουσα για τους μετόχους ή για την διαιτησία. Δηλαδή στο Βόλο, μέχρι να σημειωθεί το οφσάιντ γκολ, σας έφταιξε κανείς διαιτητής ή επόπτης και μας έπαιζε ο Βόλος έτσι όπως μας έπαιξε; Κανονίστε την πορεία σας κι αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση», ήταν τα λόγια του προς τους ποδοσφαιριστές στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας.

Πηγή: sportfm.gr