Σε χρόνο dt Ολυμπιακός και Ατλέτικο Μινέιρο ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Ντουντού και ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται εντός της ημέρας να μεταβεί στην πατρίδα του για τα τυπικά.

Κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ θα βάλουν στα ταμεία τους οι «ερυθρόλευκοι», κερδίζοντας ταυτοχρόνως 1,8 εκατ. (όσο δηλαδή και το κασέ του Ντουντού) αλλά και μια θέση ξένου στο ρόστερ τους.

Σε τρία χρόνια στο Λιμάνι ο Ντουντού κατέκτησε ένα νταμπλ στην πρώτη του χρονιά, το απόλυτο τίποτα στην περσινή καταστροφική περίοδο τόσο για τους Πειραιώτες όσο και για τον ίδιο και ένα ακόμη πρωτάθλημα φέτος έχοντας ωστόσο ελάχιστη συμβολή, μια και όσο έπαιξε κινήθηκε στη μετριότητα.

Ο Ντουντού είχε δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο ήταν όμως ηλίου φαεινότερο πως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν μπορούσε να συνεχιστεί υπό αυτές τις συνθήκες. Με τις εμφανίσεις του τα τελευταία δύο χρόνια (όποτε ήταν ετοιμοπόλεμος γιατί ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς) δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, ενώ μετά από κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του (σ.σ. «δεν δέχομαι μείωση συμβολαίου») έχασε και τους τελευταίους υποστηρικτές του σε διοίκηση και εξέδρα. Χαρακτηριστική είναι η εν χορώ αποδοκιμασία από τους φίλους του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη.

Πηγή: sport-fm