Η ηρεμία επέστρεψε στην ΑΕΚ και στη σημερινή προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του. Σε ομιλία του ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια που έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα, στα πλέι-οφ και –φυσικά- στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

«Σήμερα επιστρέφουμε στις προπονήσεις, αν και η προπόνηση δεν θα είναι πολύ δυνατή σήμερα, για να είμαστε όλοι καλά για την αυριανή», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής της ΑΕΚ απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του.

«Μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και πρέπει από εδώ και πέρα να έχουμε στο μυαλό μας μόνο νίκες.», είπε και στράφηκε στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. «Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος μας και πρέπει στις διακοπές μετά το τέλος της σεζόν να το έχουμε όλοι στις βαλίτσες μας… Σημαντικός για την ομάδα είναι και ο στόχος της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ για τον οποίο θα παλέψουμε όλοι μας», κατέληξε.

Μάκος δυνατός, Δέλλας… προσεχώς!

Ευχάριστα… κατά το ήμισυ ήταν τα νέα που επεφύλασσε η επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις.

Η απάντηση στα δύο βασικά ερωτηματικά (μετά το σχεδόν τετραήμερο ρεπό) ήταν θετική μόνο στην περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου, καθώς -σε αντίθεση με τον Δέλλα, που δεν προπονήθηκε- ο Έλληνας χαφ έδειξε έτοιμος (και σίγουρος) να επανέλθει στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Μάκος (όπως και ο Γκέντσογλου, που επίσης αναμενόταν να φανεί η ετοιμότητα του) έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα -δείχνοντας να έχει αφήσει οριστικά πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει στην Τούμπα. Αντίθετα, κάτι τέτοιο θα φανεί τις προσεχείς μέρες αν θα ισχύσει και για τον Τραϊανό Δέλλα, που δεν προπονήθηκε την Τρίτη, ακολουθώντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» -πλην των διεθνών που απουσίαζαν- προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η προετοιμασία γι’ αυτό θα ξεκινήσει σε πιο δυνατούς ρυθμούς από την προπόνηση της Τετάρτης -που έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Πηγή: sportfm.gr