Την άποψή του ότι η Εθνική Ελλάδος κάθε άλλο παρά έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2012 που θα γίνει στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας εξέφρασε ο Αλέξης Τζόρβας. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν παρέλειψε να ζητήσει και τη συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

«Όλα τα παιχνίδια έχουν δυσκολίες. Και πιο πολύ αυτά που έχεις αντίπαλο μία ομάδα που δεν έχει κανένα άγχος και τίποτα να χάσει. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να μιλήσουμε για την πρόκριση στο Euro. Πρέπει να βλέπουμε ένα- – ένα τα παιχνίδια» είπε αρχικά ο Έλληνας πορτιέρο για να συμπληρώσει:

«Αυτό που ακολουθεί με την Μάλτα εντός έδρας είναι πολύ σημαντικό. Πάντα όταν μπορείς να κερδίζεις, είναι καλύτερο από το να χάνεις. Και μόνο από πλευράς ψυχολογίας αν το δει κανείς… Στο φιλικό με την Πολωνία πρέπει για πολλούς λόγους να εμφανιστούμε καλύτεροι.

Μία νίκη θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά, αφού αν επικρατήσουμε και της Μάλτας στο Καραϊσκάκη τον Ιούνιο, θα μπούμε στο γκρουπ των ισχυρών. Ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και αύριο. Να έρθει γιατί πάντα μας δίνει βοήθεια» κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr