Εμφανώς απογοητευμένος από την απώλεια και του τρίτου φετινού στόχου για την ομάδα του εμφανίστηκε ο Λουίς Φαν Γκάαλ μετά την ήττα της Μπάγερν με 3-2 από την Ίντερ για τους «16» του Champions League.

«Για τέταρτη ή πέμπτη φορά φέτος χάσαμε μία νίκη μέσα από τα χέρια μας. Οι αντίπαλοί μας είχαν λίγες ευκαιρίες, αλλά τις αξιοποίησαν σε αντίθεση με μας. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου πως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί διαφορετικά θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Κάναμε πολλά λάθη και δεχτήκαμε αυτά τα τρία γκολ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, γιατί προσπάθησαν πολύ κι έδωσαν ό,τι είχαν», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άριεν Ρόμπεν. «Πάντα κάνουμε τα ίδια λάθη. Ο προπονητής μάς προετοιμάζει καλά κι εμείς είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα, αλλά πάντα κάνουμε τα ίδια λάθη. Εμείς φταίμε. Δεν μπορείς να προχωρήσεις έτσι. Δεν ξέρω αν η φετινή χρονιά μπορεί να σωθεί πια. Διανύουμε σίγουρα μια κακή περίοδο και το μόνο που μας έχει απομείνει πλέον είναι να πάρουμε το εισιτήριο για το επόμενο Champions League».

Ο Μάριο Γκόμεζ με τη σειρά του τόνισε: «Έπρεπε να είχαμε προηγηθεί με 4-1, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και αυτό τιμωρείται απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ίντερ».

πηγή:sportfm