Ο Φερνάντο Τόρες επιμένει πως έπραξε σωστά να αφήσει τη Λίβερπουλ, καθώς όπως εξήγησε «δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Το μόνο που με ενδιαφέρει πλέον είναι η κατάκτηση τίτλων και με την Τσέλσι μπορώ να το πετύχω». Ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο προς τα δίχτυα ωστόσο δήλωσε ενθουσιασμένος με το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στους «μπλε», ενώ -προκειμένου να αιτιολογήσει την αποχώρησή του από το «Άνφιλντ»- αναφέρθηκε στην διοικητική αστάθεια των «κόκκινων».

«Αυτό που δεν περίμενα, όταν πήγα στην Τσέλσι, ήταν ότι η ατμόσφαιρα που θα συναντήσω θα ήταν τόσο διαφορετική σε σχέση με τη Λίβερπουλ. Περίμενα ότι σε μια ομάδα με τόσους αστέρες, ότι κάποιοι θα ήταν απόμακροι. Οι παίκτες είναι πιο δεμένοι, πιο χαλαροί από ότι στη Λίβερπουλ, όπου όλα είναι πιο σοβαρά. Εδώ δεν χρειάζεται να αποδείξεις ότι είσαι επαγγελματίας, θεωρείται αυτονόητο».

«Το μόνο που με ενδιαφέρει πλέον είναι να κερδίσω τίτλους και χωρίς αμφιβολία το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. Όταν έχεις κερδίσει το Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Κύπελλο, η αμέσως μεγαλύτερη πρόκληση είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Προφανώς, όμως, θέλω να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα. Αποτελεί μεγάλη τιμή και ειλικρινά μιλώντας θέλω να κερδίσω πολύ περισσότερα από ένα όσο θα βρίσκομαι στην Τσέλσι».

«Γνώριζα πως είμαι ένα είδωλο για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, αλλά δεν ήταν πια το ίδιο. Επικρατούσε χάος στον σύλλογο με την αγοραπωλησία. Κατά κάποιο τρόπο μου θύμισε την κατάσταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης- μια ομάδα με εξαιρετική ιστορία, όρεξη για δουλειά αλλά χωρίς χρήματα χρειαζόταν χρόνος. Εγώ τέτοιον δεν διαθέτω»!

Πηγή: sportfm.gr