Περήφανος που μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του δήλωσε ο Ματίας Ιγκλέσιας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ωστόσο τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. «Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στη Λάρισα και στους πέντε τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Η Λάρισα μπορεί και πρέπει να σωθεί», ανέφερε, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής στους «βυσσινί».

Αναλυτικά, ο 26χρονος Αργεντινός μεσοαμυντικός μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

– τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο και δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Το κλειδί ήταν ότι βάλαμε δύο γρήγορα γκολ. Στη συνέχεια παίξαμε καλά στην άμυνα για να διατηρήσουμε το προβάδισμα και τα καταφέραμε. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για μας από την νίκη».

– τους λόγους που η Λάρισα βρέθηκε να μάχεται για τη σωτηρία της:
«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πριν λίγα χρόνια πήγαμε καλύτερα, αλλά φέτος χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε και δεν πήραμε άλλους σε μεγάλα ματς. Έτσι μείναμε πίσω και τώρα τρέχουμε. Σημασία όμως δεν έχει τι προηγήθηκε, αλλά η συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, έχει το μυαλό της στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε πως η Λάρισα μπορεί και πρέπει να σωθεί».

– το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Το έχω ακούσει από φίλους και τον Τύπο. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τίποτα. Σίγουρα σε γεμίζει περηφάνια όταν μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται να σε αποκτήσουν, αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στη Λάρισα και στο πώς θα καταφέρουμε να την κρατήσουμε στην κατηγορία».

– το ενδεχόμενο παραμονής στη Λάρισα:
«Αυτή τη στιγμή το μόνο βέβαιο είναι πως έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στη Λάρισα από όλα, από την πόλη, από την ομάδα, από τον κόσμο… Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στους πέντε τελικούς που έχουμε μπροστά μας για να σωθούμε. Μετά το τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει».

– το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι δυνατό και ανταγωνιστικό. Φέτος ο Ολυμπιακός αξίζει τον τίτλο. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δίκαια θα αναδειχθεί πρωταθλητής».

Πηγή: sportfm.gr