Η σεζόν για την ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Χαβιέ Ριμπάλτα να θέλει να τελειώσει το θέμα του νέου προπονητή της Ένωσης και στη συνέχεια να προχωρήσει και στην ενίσχυση του ρόστερ.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Βιθέντε Μορένο, ο οποίος αρέσει πολύ στον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, Χαβιέρ Ριμπάλτα.

Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές και σε επίπεδο στελεχών, με την επιστροφή του Μηνά Λυσάνδρου να συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό κομμάτι, ένα όνομα που βγήκε στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες είναι του Ζε Πέδρο. Πρόκειται για 27χρονο κεντρικό αμυντικό, ύψους 1.87 μ, που ανήκει στην Πόρτο και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Όλα αυτά, την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το ξεκίνημα των υποχρεώσεών της στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της στις 18 Ιουνίου και το πρώτο ματς θα το δώσει στις 24 Ιουλίου.