Αντίθετος με όσα καταλόγισε στον Ράφα Μπενίτεθ ο ιταλικός Τύπος υποστήριξε πως είναι ο Σάμουελ Ετό. Ο επιθετικός της Ίντερ σχολίασε τους προηγούμενους προπονητές τους, ενώ θυμήθηκε και το ρατσιστικό επεισόδιο στη Σαραγόσα, όταν τον αποκάλεσαν «μαϊμού» οι οπαδοί της.

«Δεν συμφωνώ με την κριτική που δέχθηκε ο Μπενίτεθ για όλη τη θητεία του στην Ίντερ. Σε μερικούς αγώνες παίξαμε πολύ καλά, αλλά μετά κάτι έγινε στα αποδυτήρια και έτσι τελείωσε» δήλωσε ο Καμερουνέζος φορ στην εκπομπή “Chiambretti Night” του “Canale 5”, όπου ήταν καλεσμένος, προσθέτοντας μάλιστα: «Προσωπικά δεν μπορώ να τον κακοχαρακτηρίσω επειδή τον ξέρω απ’ όταν ήμουν 17 χρονών και πάντα είχα καλή σχέση μαζί του».

Ο Ετό υπογράμμισε για τους Καπέλο: «Ήταν ο πρώτος μου προπονητής στην Ευρώπη και με βοήθησε να γίνω ένας από τους καλύτερους», Αραγονιές: «Είναι σαν πατέρας για μένα, αν έφτασα εδώ που είμαι το χρωστάω σε αυτόν» και Γκουαρντιόλα: «Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός, είχαμε κάποιες διαφωνίες, αλλά έχουμε καλή σχέση».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για τη ρατσιστική, φραστική επίθεση που είχε δεχθεί σε έναν αγώνα με τη Σαραγόσα στο ισπανικό πρωτάθλημα και απάντησε: «Ήταν μια πολύ άσχημη κατάσταση. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να πληρώσει κάποιος εισιτήριο για δει μια μαϊμού να παίζει».

Πηγή: sport-fm.gr