Η ΑΕΚ, η οποία γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της, θα εγκαινιάσει σύντομα το νέο μουσείο της που θα βρίσκεται στην OPAP Arena και σε αυτό θα υπάρχει και μια πλάκα που θα είναι, όπως είχε πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αφιερωμένη σε αυτούς που προσπάθησαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια το κλίμα είναι γιορτινό και είναι πολύς ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί έξω από την OPAP Arena καθώς ο δικέφαλος αετός γιορτάζει τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής. Και το γιορτάζει ακριβώς όπως ήθελαν όλοι οι οπαδοί του, στο δικό του γήπεδο δηλαδή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα γήπεδο που ήταν το μεγάλο όνειρο του Μελισσανίδη και το έκανε πραγματικότητα παρά τα εμπόδια που μπήκαν, με τον ίδιο να μην ξεχνάει αυτούς που τα έβαζαν. Έτσι, ακριβώς όπως είχε προαναγγείλε, στο μουσείο της ΑΕΚ που σύντομα θα εγκαινιαστεί υπάρχει και μια πλάκα με τίτλο «αυτοί που ήθελαν να σκοτώσουν τα όνειράς μας».

Εκεί, λοιπόν, υπάρχουν φωτογραφίες του πρώην δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, του τότε δημοτικού συμβούλου Θανάση Μάλλιου αλλά και των Παναγιώτη Λαφαζάνη και Πάνου Σκουρλέτη.

Μουσείο ΑΕΚ