Ο Βαγγέλης Παυλίδης, όπως έχει αναφερθεί κι άλλες φορές, φτιάχνει συνεχώς το όνομά του με όσα κάνει στην Ολλανδία με τη φανέλα της Άλκμααρ και τα σενάρια για ενδιαφέρον άλλων ομάδων ανανεώνονται συνεχώς, με αυτό που κυκλοφορεί τώρα να τον θέλει στη λίστα της Σεβίλλης.

Ο διεθνής Έλληνας φορ είναι ο καλύτερος σκόρερ της Eredivisie και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το όνομά του έχει συνδεθεί κατά καιρούς με διάφορες ομάδες. Την περσινή σεζόν και στην αρχή της φετινής, για παράδειγμα, υπήρχαν δημοσιεύματα για την Άρσεναλ ενώ τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αναφορές στη Στουτγκάρδη αλλά και στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τώρα, λοιπόν, προστίθεται ακόμη μία ομάδα σε αυτές που ενδιαφέρονται και πρόκειται για τη Σεβίλλη, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, αφού το καλοκαίρι θα χρειαστεί επιθετικό από τη στιγμή που ετοιμάζεται να πουλήσει τον Εν Νεσίρι.

Στη λίστα της ομάδας της Ανδαλουσίας βρίσκονται και τα ονόματα των Σαντιάγκο Χιμένες (Φέγενορντ) και Τάις Νταλίνγκα (Τουλούζ), με τον Παυλίδη να μην ασχολείται ιδιαίτερα, πάντως, με όλα αυτά και να συνεχίζει τη δουλειά του στην Άλκμααρ, περιμένοντας το καλοκαίρι για να πάρει τις αποφάσεις του.