Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στο 3-1 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με τα δύο γκολ που πέτυχε και τώρα πρωταγωνιστεί εκ νέου και σε μεταγραφικά σενάρια, τα οποία τον παρουσιάζουν σαν μεταγραφικό στόχο της Στουτγκάρδης, μαζί με τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Συγκεκριμένα, το Kicker εστιάζει στη γερμανική ομάδα και στις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με την πώληση εκ των Σερχού Γκιρασί ή Ντένις Ουντάβ, ενός εκ των δύο επιθετικών δηλαδή, να θεωρείται δεδομένη.

Αυτό σημαίνει ότι η Στουτγκάρδη θα πρέπει να αποκτήσει αντικαταστάτη και το Kicker υποστηρίζει ότι πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα δύο Ελλήνων. Αυτό του Ιωαννίδη και αυτό του Παυλίδη που κάνει εκπληκτικά πράγματα με την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Το ρεπορτάζ του γερμανικού Μέσου, μάλιστα, δεν σταματάει εκεί αλλά αναφέρεται και στις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον Ιωαννίδη, τις οποίες υπολογίζει στα 15 εκατ. ευρώ. Με αυτό το ποσό, υπογραμμίζει το Kicker, οι Πράσινοι θα δέχονταν να πουλήσουν τον διεθνή φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2027 και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είχε απασχολήσει και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.