Ο Άρης γιορτάζει τα 110ά γενέθλιά του και ο Νίκος Γκάλης, ο μεγαλύτερος αθλητής που φόρεσε τη φανέλα του σε οποιοδήποτε τμήμα, δεν θα μπορούσε να μη στείλει το δικό του μήνυμα, γνωρίζοντας την αποθέωση στη σχετική εκδήλωση που έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η 25η Μαρτίου είναι η μέρα στην οποία οι Κίτρινοι της Θεσσαλονίκης θα… σβήσουν 110 κεράκια και οι άνθρωποι του συλλόγου πήραν μια σειρά από πρωτοβουλίες για να το γιορτάσουν.

Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους κατά τη διάρκεια της οποίας προβλήθηκε και το βίντεο με την ιστορία του συλλόγου, σε αυτό το πλαίσιο ήταν και το μήνυμα του Γκάλη.

Ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του Άρη έστειλε μέσω ενός βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκδήλωση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση, το μήνυμά του για τα γενέθλια της αγαπημένης του ομάδας, λέγοντας τα εξής…

«Χρόνια πολλά στην Αρειανάρα μας. Πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια και να ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές. Να τα χιλιάσουμε. Ο Άρης είναι μεγάλος και δεν θα χαθεί ποτέ!».

🙏 Το μήνυμα του ανυπέρβλητου Νίκου Γκάλη, από το Σικάγο, για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του ΑΡΗ

Posted by ARIS B.C. on Sunday, March 24, 2024