Για το ξύλο με τον Νίκο Γκάλη, μίλησε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4», ο θρύλος του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς. «Ήταν μία παρεξήγηση, η κακιά στιγμή» θυμάται ο Σέρβος παλαίμαχος, μιλώντας στην ΕΡΤ, τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο σε μια αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου.

«Αυτό που με ρωτάνε πιο πολύ στον δρόμο είναι τι έγινε με τον Νίκο Γκάλη. Απαντάω ότι ήταν η κακιά στιγμή, δεν υπάρχει κάτι προσωπικό», δηλώνει ο Μπάνε Πρέλεβιτς απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Με τον Νίκο Γκάλη, ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήρθε στα χέρια τον Μάιο του 1991, μετά τον τελευταίο τελικό για το πρωτάθλημα μπάσκετ, τον οποίο κέρδισε ο Άρης.

«Με τον Νίκο Γκάλη ήμασταν αντίπαλοι χρόνια. Υπάρχει τρομερός σεβασμός, πρώτα ήρθε εκείνος και μετά εμείς. Πού και πού βρισκόμαστε κάπου κοινωνικά, έχει κι αυτός τη δική του καθημερινότητα.

Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας σε εκείνον τον αγώνα, πιο πολύ φάγαμε εμείς ξύλο από τον κόσμο. Ήταν μία παρεξήγηση, ήρθαν και μας μάζεψαν», λέει χαρακτηριστικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Μιλώντας για τον προσφάτως εκλιπόντα Γιάννη Ιωαννίδη, ο Μπάνε Πρέλεβιτς ανέφερε: «Ήταν δύσκολος και ως προπονητής, είχαμε σταματήσει και οι δύο την επαγγελματική μας πορεία. Είχαμε κάνει πολλά ταξίδια μαζί, κάναμε παρέα. Η κόντρα υπήρχε πάντα στο επιτρεπτό επίπεδο επαγγελματικά. Αυτές οι συγκρούσεις που υπάρχουν είναι λογικές»

«Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν δύσκολος αλλά δίκαιος. Δυσκολευόμουν τότε αλλά μετά από χρόνια το εκτιμάς. Δεν το συζητήσαμε ποτέ μεταξύ μας», σημειώνει χαρακτηριστικά.