Η ώρα για τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Europa Conference League έφτασε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με την ίδια 11άδα με την οποία είχε αγωνιστεί και κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι μετράνε συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης και ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να μην κάνει καμία αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού είναι ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι και Ορτέγα στα δύο άκρα της άμυνας ενώ στόπερ είναι οι Κάρμο και Ρέτσος. Από εκεί και πέρα, ο Μεντιλίμπαρ έχει τούς Τσικίνιο, Έσε και Όρτα στο χώρο του κέντρου, με τους Φορτούνη και Ποντένσε σε θέσεις εξτρέμ και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Στόχος των Πειραιωτών είναι η νίκη στο κατάμεστο Καραϊσκάκη ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς και να πλησιάσουν στους «8» της διοργάνωσης.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγα, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.