Ο Εζεκιέλ Παλάσιος ήταν μέλος της εθνικής Αργεντινής που κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 αλλά σε λίγο, όπως φαίνεται, δεν θα μπορεί να το… αποδείξει αυτό καθώς η εν διαστάσει σύζυγός του, Γέσι Φρίας, έχει αρχίσει να πουλάει όλα τα ενθύμια λόγω των οικονομικών διαφορών τους.

Ο Παλάσιος και η Φρίας παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2021 αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά αφού είχαν διάφορους τσακωμούς και τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μάλλον θα είναι καλύτερο και για τους δύο να χωρίσουν.

Ο παίκτης της Λεβερκούζεν και της εθνικής Αργεντινής κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του ότι είναι υπερβολικά σπάταλη και ότι δεν συμπεριφερόταν καθόλου καλά στους γονείς του και ειδικά την περίοδο του Μουντιάλ 2022, με την ίδια, από την άλλη πλευρά, να λέει πως δεν θα είναι καθόλου καλό για τον Παλάσιος αν ανοίξει το στόμα της και μιλήσει για τη σχέση τους, την οικογένειά του και την εθνική ομάδα.

Εζέκιελ Παλάσιος

Έτσι, έβαλαν μπρος για να πάρουν διαζύγιο και μέχρι να γίνει αυτό θα υπάρξουν αρκετά «επεισόδια», όπως δείχνει η απόφαση της Φρίας να πουλήσει όλα τα αναμνηστικά του συζύγου της από την κατάκτηση του Μουντιάλ. Το πρώην μοντέλο έχει ήδη αρχίσει τις δημοπρασίες μέσω των social media και έχει κάνει και αναρτήσεις που δείχνουν τον «πρώτο τυχερό», όπως τον χαρακτήρισε, ο οποίος αγόρασε τη φανέλα του παγκόσμιου πρωταθλητή Παλάσιος καθώς και το μετάλλιό του.

Εζέκιελ Παλάσιος